Час для релаксації: як вибрати хорошу аромалампу?

Час для релаксації: як вибрати хорошу аромалампу?

Бажаєте зміцнити своє здоров'я, здоров'я близьких, створити приємну атмосферу в приміщенні та зарядити все довкола позитивною енергетикою? Купуйте аромалампу. Це маленький помічник, що сприяє гармонії тіла та духу.

Як працює аромалампа? Вона нагрівається з допомогою вогню чи електроенергії (залежить від типу виробу). Олії, що знаходяться на ній, починають випаровуватися, а повітря насичується корисним ароматним ефіром. Аромат допомагає боротися з інфекціями, застудами, стресами, головними болями та захворюваннями дихальної системи.

Запалена аромалампа – ліки не тільки від хвороб, а й від поганого настрою. Відповідні олії підвищують здатність концентруватися, бадьорять або навпаки заспокоюють. Ефект безпосередньо залежить від вибраної олії.

Які бувають аромалампи: їх види

Отже, ви зайнялися бажанням поселити в будинку приємний аромат. Але поки що не можете визначитись із аромалампою. Щоб вибір був обдуманим та успішним, пропонуємо ознайомитись з основними видами виробів. Ароматичні лампи можна розділити по:

  • матеріалу, з якого вони виготовлені. Найпопулярніші: керамічні, кам'яні та лампи зі скла;
  • способу нагрівання. Існує 2 види: від електромережі та від свічки;
  • дизайну. Різноманітність ароматичних ламп вражає. Ви можете вибрати виріб, який впишеться в інтер'єр конкретного приміщення і радуватиме око.

Любителі ароматерапії частіше за все вибирають вироби з кераміки. Чим це пояснюється? Ці лампи однорідні, монолітні. Вони мають нішу для свічки або спеціальну чашу. Завдяки такій особливості конструкції та матеріалу, лампа прогрівається швидко та рівномірно. Вироби з кераміки мають естетичний вигляд та вважаються найбільш доступними.

Кам'яні ароматичні лампи виготовляються вручну. Тому належать до ексклюзивних і мають відповідну вартість. Вони довго нагріваються, але добре зберігають тепло, що гарантує тривале випаровування, навіть якщо загасити свічку. Якщо прислухатися до езотериків, кам'яні лампи несуть сприятливу енергетику, очищають енергетичний простір у приміщенні.

Скляні ароматичні лампи витончено виглядають і відрізняються… крихкістю. Тому виріб можна розглядати як гарний, але не практичний варіант. Така лампа зі знімною чашею може бути використана як свічник.

Вибрати аромалампу з цікавим дизайном ви можете тут.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]